Ara és l'hora

vuelos a nueva york

Constitució de la Penya

dimarts, 21 de juny del 2011

Bona tarda a tothom,
Des de la Penya Blaugrana Barberà, li volem fer arribar als nostres futurs socis i simpatitzants, que per part de l'ajuntament estan totalment oberts a ajudar-nos tant en la constitució com en el dia a dia de la penya.

Estem pendent de poder tenir un despatx per poder reunir-nos la junta directiva que en els propers dies constituirem. Ja que ara només tenim una gestora.

El procés per ser una penya oficial, serà llarg i gens fàcil, es per això que a data d'avui us necessitem més que mai, necessitem saber quants som i qui som, amb noms i cognoms. D'aquesta manera li podrem demostrar al Futbol Club Barcelona, que això va de debò i no es fruit dels èxits esportius.

Hem de tenir en compte que formar part d'una penya en construcció a de ser tot un orgull, i l'endemà poder dir:
Si, jo hi vaig formar part.

Com us deia abans, serà un procés difícil, doncs ara mateix estan sumits en un procés de renovació de reglaments per la legalització de penyes. L'ultima novetat és que a la assemblea de compromissaris que es farà al Agost, establiran les bases, i que serà desprès d'uns mesos de negociació quan puguem ser penya oficial.
La nostra postura, no és altra que reobrir simbòlicament l'antiga penya "Penya Barça" i remarco lo de simbòlic, ja que canviaríem el nom, però sempre sense oblidar-nos, tant per aquest camí, com per l'altre de la penya que ja hi va haver a Barberà.

I per això busquem la vostra colaboració i volem que us registreu aqui o ens envieu un mail amb totes les dades personals i fotocopia del dni i/o carnet de soci del Futbol Club Barcelona.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Penya Blaugrana Barberà.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada